nava ta pe sit-ul nostru? Apasati aici pt mai multe informatii

Jurnal dunare? Apasati aici pt mai multe informatii

Lista nave?Apasati aici pt mai multe informatii

Terug naar overzicht

Nava la vanzare?

Doriti sa cumparati o alta nava? Nu mai vreti sa navigati sau aveti un alt motiv sa va puneti nava la vanzare? Noi suntem adresa de care aveti nevoie!
Gensta Trading & Shipping B.V. este specializata in vanzare de nave fluviale in Europa de Est. Din Romania, Serbia, Ucraina, Bulgaria, Slovacia, Ungaria, Cehia, si Polonia primim zilnic cereri pentru diferite tipuri de nave.

Pe langa activitatile desfasurate in strainatate, suntem activi si pe piata olandeza. Ceea ce inseamna ca nava dumneavoastra este intotdeauna interesanta pentru orice piata de vanzare ( vezi navele vandute).

Pe pagina aceasta puteti introduce nava dumneavoastra in database. Dupa ce ati completat formularul necesar, informatiile vor fi preluate si plasate pe website www.gtsschepen.nl (olandeza). Informatiile vor fi traduse in engleza si romana si vor fi plasate pe www.gtsships.com (engleza) si www.naveolandeze.ro( romana).

Dupa trimiterea formularului, unul dintre angajatii nostri va lua contact cat mai rapid cu dumneavoastra pentru eventuale intrebari si confirmarea definitiva a plasarii anuntului.

Click aici pentru un exemplu din procedura standard.

Click aici pentru mai multe informatii despre GTS.

Adaugate recent Brabo 4 Suzy Nessie
Gensta Trading & Shipping B.V.